Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Over deze site

Wat is Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg?

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg is een website waarop alle informatie te vinden is, voor zover bekend bij de redactie, over de amateur én professionele kunst en cultuur in Leidschendam-Voorburg.

De website is een initiatief van Bibliotheek Leidschendam-Voorburg, tegenwoordig de Bibliotheek aan de Vliet. Met Cultuurpunt wil de bibliotheek alle relevante informatie over kunst en cultuur in Leidschendam-Voorburg bij elkaar brengen en aanbieden.

De website is in 2004 gelanceerd met medewerking van Dienst Openbare Bibliotheek Den Haag.

 

Welke informatie vindt u op de website?

  • Agenda met evenementen en cursussen
  • Adressen van culturele organisaties, verenigingen en kunstenaars
  • Actueel nieuws over kunst en cultuur
  • Digitale galerie met werken van kunstenaars
  • Prikbord

 

Uitladder

De redactie stelt elke maand een digitale Uitladder samen.

 

Voordelen voor het publiek

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg biedt u een actuele agenda en informatie over professionele en amateurkunst en -cultuur in deze gemeente. Cultuurpunt streeft naar snelheid, actualitaeit en volledigheid.

 

Voordelen voor verenigingen, organisaties en kunstenaars

Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg is dé website voor iedereen die zich bezighoudt met professionele en amateurkunst en -cultuur. Door zo veel mogelijk gegevens op te nemen is de site een interessante informatiebron voor bezoekers, beoefenaars, instellingen en verenigingen. En dus een goed (én gratis) PR-middel om activiteiten onder de aandacht te brengen. Het is belangrijk dat instellingen en verenigingen hun gegevens zoals adressen, evenementen en cursussen, compleet en zo vroeg mogelijk bij de redactie aanleveren.

 

Hoe levert u informatie aan?

U kunt het volgende aanleveren:

  • informatie over een agenda-item
  • adresgegevens
  • nieuwsberichten

 

Gebruik daarvoor de digitale formulieren onder de link  ‘Aanleveren gegevens’ bovenin de paarse balk. Kies het juiste formulier.

 

Wijzigingen

Wij verzoeken u wijzigingen van uw evenementen/cursussen en adresgegevens via e-mail door te geven aan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Regels gebruik Prikbord

De redactie behoudt in alle gevallen het recht bij vermoed misbruik of ander ongewenst gebruik berichten zonder kennisgeving van het prikbord te verwijderen. De redactie gaat hierover niet in discussie. Een ieder die aan het prikbord deelneemt, is gehouden aan de wet.

 

Contact

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen over Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg, dan kunt u uw vragen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Disclaimer

Ondanks dat deze website met grote zorg is samengesteld, kunnen aan de inhoud ervan géén rechten worden ontleend. De informatie die op deze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd. De rechten op de inhoud van deze internetsite behoren toe aan de Bibliotheek aan de Vliet of derden. Uw toegang tot deze internetsite geeft u niet het recht tot reproductie of distributie van de informatie zonder vooraf verkregen toestemming van de Bibliotheek aan de Vliet tenzij anders is aangegeven. De Bibliotheek aan de Vliet draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar wordt verwezen.

 

Deze website is gemaakt door Bibliotheek Leidschendam-Voorburg, tegenwoordig onderdeel van de Bibliotheek aan de Vliet

© logo Cultuurpunt: Studio Marcato in Meppel

© foto’s homepage: Paul Rüpp, Galerie KunstRaam in Voorburg

(v.l.n.r.: Singing in the  Rain / Schrift / Zonnewijzer / Prinses Marianne - deze beelden kunt u vinden in de openbare ruimte van gemeente Leidschendam-Voorburg.)