Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Zondagochtend concert: Lautenwerk: Giulio Quirici en Isabel Favilla

12 februari 2017
11:30 - 12:30

Lautenwerk is een muzikaal project, opgestart door de jonge Italiaanse luitspeler Giulio Quirici, met als doel de kamermuziek te benaderen vanuit een historisch instrument: de luit. Met zijn subtiele geluid en zijn grote expressiviteit is de luit inspiratie voor, in dit geval, een kleurrijk duo met Isabel Favilla, blokfluiten.

Giulio Quirici, geboren in Vicenza (Italië), behaalde zijn Masters aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij jazz en barokmuziek studeerde. Hij volgde ook cursussen aan het Berklee College of Music, de Akademie für Alte Musik Bremen en de NYC New School for Jazz en hedendaagse muziek. Giulio is artistiek directeur van Lautenwerk en gaat regelmatig met kamermuziekgroepen op tournee door Europa, met name met Radio Antiqua (winnaar van de jury- en de publieksprijs op de Internationale Händel Festspiele in Göttingen, Duitsland).

Isabel Favilla, geboren in Brazilie, studeerde piano, klavecimbel en blokfluit aan de Escole de Música de Brasilia. In 2007 behaalde ze een Master in blokfluit aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. In 2012 verkreeg ze een tweede Master in barokfagot aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Isabel is inmiddels een veelgevraagd, internationaal optredend musicus. Met Radio Antiqua won ze de jury- en de publieksprijs van de Internationale Händel Festspiele in Göttingen in 2014. Momenteel geeft ze les in blokfluit en barokfagot aan de School for Early Music in Amsterdam.

Programma: werken van o.a. Bach, Händel en Dieupart.

Locatie: Pronkzaal Huygens' Hofwijck, Westeinde 2a Voorburg

Tijd: 11 uur inloop met koffie/thee, 11.30-12.30 uur concert

Kosten:

  • € 19,50
  • Kosten voor Leden van de Vereniging Hofwijck of vrijwilligers van Hofwijck: €17,50

Tickets kunt u van te voren bestellen via secretariaat@hofwijck.nl 

Adres: Westeinde 2a,
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 387 2311
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.