Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

In verbinding (serie van 10 sessies op verschillende data en locaties)

28 januari 2018 - 9 december 2018

Droom jij wel eens van een verandering in jouw leven? Durf jij er niet helemaal voor te gaan? Heb jij het vaak te druk? Kom je niet echt aan de verandering toe door welke reden dan ook? Lukt het niet je leven te creëren zoals jij graag zou willen? Of lukt het je niet vast te houden? Denk je dat er meer uit het leven te halen valt?

Wat staat jou in de weg jouw leven voluit te leven? Kom in verbinding met jezelf. Begin het jaar van 2018 goed met dit cadeautje voor jezelf!

Wat staat jou in de weg voluit te leven?

Deze vraag staat tijdens de workshop In Verbinding centraal. Als je echt in verbinding met jezelf bent, vind je jouw eigen antwoorden. Tijdens het hele jaar (9 middagen en 1 ochtend) ondersteun ik je de uitdaging met jezelf aan te gaan door het inzetten van verschillende werkvormen (paarden coaching, zelfonderzoek, zelfreflectie, stilte momenten en diverse individuele en groepsopdrachten). Natuurlijk kun je dit traject bij mij ook individueel volgen, maar binnen deze workshop maken we gebruik van een elkaars aanwezigheid en inzichten. Ervaring leert dat de kracht van een kleine groep (ongeveer 6 personen) jouw proces kan versnellen, verdiepen, helpen en versterken. Binnen deze kleine groep is er ook nog veel persoonlijke aandacht en ruimte.

TARIEF

Kom in verbinding met jezelf voor maar € 660,- inclusief BTW
Nu Early bird korting t/m 4 januari 2018 voor €600,-

Als je het bedrag in één keer overmaakt krijg je nogmaals €60,- korting

Maar per keer betalen behoort ook zeker tot de mogelijkheden (€66,- per keer)

-Wat krijg jij daarvoor:

  • 4x paardencoaching a 4 uur
  • 5x groepscoaching a 4 uur
  • 1x natuursessie a 4 uur

Een complete workshop het hele jaar door van maar liefst 40 uur incl. thee op 2 centrale locaties in de Randstad. Met het vaststellen van data is rekening gehouden met schoolvakanties en bijzondere dagen.

WANNEER

1 keer per maand op zondag:

28 januari (Voorburg), 18 februari, (Voorburg) 25 maart (Stal Esbi), 15 april (Stal Esbi), ergens in mei (Natuur), 10 juni (Voorburg), 23 september (Voorburg), 7 oktober (Stal Esbi), 11 november (Stal Esbi), 9 december (Voorburg) 2018.

TIJD EN WAAR

Tijd: van 14.00 uur – 18.00 uur Coachpraktijk in oud Voorburg

Tijd: van 13.00 uur- 17.00 uur Stal Esbi in Leidschendam

Natuursessie vroeg in de ochtend

Mocht je er een keer niet bij kunnen zijn dan is er de mogelijkheid het een keer individueel in te halen. Hier wordt wel het individuele tarief in rekening gebracht ivm met de huurkosten.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met me op.

Plaats: Voorburg