Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Vlietdagen 2018

15 september 2018 - 16 september 2018

Op zaterdag 15 en zondag 16 september 2018 presenteert Leidschendam Voorburg zich tijdens de 12e editie van de Vlietdagen. Voor iedereen die dol is op water, oude en nieuwe boten, muziek, lekker eten en gezelligheid is dit unieke waterevenement niet te missen.

De inwoners en ondernemers van Leidschendam Voorburg willen graag laten zien hoe heerlijk het is om te leven aan de Vliet, de eeuwenoude waterverbinding tussen Leiden, Delft en Rotterdam.

De Vliet ligt uiteraard boordevol (historische) schepen die ’s avonds prachtig verlicht zijn. De bezoekers kunnen daarnaast heerlijk struinen over diverse markten met oude ambachten, nautische materialen, streekproducten en brocante spullen. Of genieten van de modeshows. Uiteraard klinkt er overal muziek van bands, shantykoren en jong- en meer ervaren talent.

De kinderen kunnen lopen over het water in Aquaballen, meedoen aan kinder- en scoutingactiviteiten (o.a. ook In Park Vreugd&Rust) en op zondag kijken naar de Kids Heroes Fun Cruise.

En natuurlijk is het heerlijk om te eten op één van de terrassen met uitzicht op de verlichte boten of al meevarend met de Culinaire Armada.

Het programma van De Vlietdagen wordt steeds voller. De komende weken zal het programma steeds worden aangevuld en uitgebreid.
Bekijk het veelzijdige programma voor zaterdag en zondag op http://www.vlietdagen.nl/programma

Deze 13e editie van de Vlietdagen wordt georganiseerd door DB Aktiviteiten i.s.m. de Gemeente Leidschendam Voorburg, ondernemers, vrijwilligers en bewoners uit deze gemeente. 
Voor vragen, aanmelden varend erfgoed etc, neem contact op met DB Aktiviteiten.

Telefoon: (070) 307 29 00
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.