Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'The beguiled' in het Filmhuis (Rwk)

9 Oktober 2018
14:00 - 15:45

Colin Farrell speelt een gewonde soldaat die tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog zijn toevlucht zoekt in een meisjeskostschool, in de zuidelijke staat Virginia.

Omdat dit gebied in handen was van de vijandige Confederatie, kon hij zich maar beter niet buiten de muren van het landgoed vertonen.

‘The Beguiled’ is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thomas Cullinan. In 1971 werd het boek al eens verfilmd door Don Siegel, met Clint Eastwood in de hoofdrol.

Regisseur Sofia Coppola laat in haar uitvoering (2017) zien hoe thema's als vervreemding en de werking van groepsdynamiek de loop van de gebeurtenissen beïnvloeden.

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.