Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Workshop ‘Ontmoeting in beeld’

12 Oktober 2018
13:30 - 16:00
Op vrijdag 12 oktober geven Mariska Mallee en Ben Stolk in het kader van ‘Ontmoeting in Beeld’ een workshop in het Atelier van de Kunstuitleen in Rijswijk.

Platform 'Ontmoeting in beeld'

 ‘Ontmoeting in beeld’ is een nieuw platform voor Rijswijkse (amateur)kunstenaars. Vrijdag 14 september was bij de Kunstuitleen Rijswijk de start van de eerste tentoonstelling in het kader van ‘Ontmoeting in Beeld’.

De volgende activiteit is een creatieve workshop.

Workshop Mariska Mallee en Ben Stolk

Met collagetechnieken geeft u uw kijk op “Rijswijk, een duurzame stad: wonen, omgeving, samenvoegen van de stad en de natuur”. Beide kunstenaars begeleiden u en zij laten u op een creatieve manier nadenken over vragen als: bouw je door met wat er al is?; wat bewaar je van het oude?; bouw je opnieuw van de grond af aan; hoe ziet uw ideale woonomgeving eruit?

Kaartverkoop

De kosten zijn € 20,00. U kunt u aanmelden bij benjjmstolk@kpnplanet.nl of 06 – 28146288 en bij mmalleeprupp@gmail.com of 06 – 40095222.

Gezamenlijk initiatief

‘Ontmoeting in beeld’ is een initiatief van de Rijswijkse Kunstuitleen, galerie Arti-Shock en de gemeente Rijswijk. Zij bieden Rijswijkse kunstenaars een platform om een bruisend cultuurklimaat te maken.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.