Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Peutervoorlezen op vrijdagochtend in de oneven weken in Rijswijk

18 januari 2019 - 19 juli 2019
10:00 - 10:30

In de bibliotheek in Rijswijk en Leidschendam lezen we om de week voor op vrijdag. Op woensdag lezen we om de week voor in de bibliotheek in Voorburg. 

Het voorlezen begint om 10:00 en is rond 10:30 uur afgelopen.

Waarom?
Voorlezen aan jonge kinderen is heel belangrijk. Het is goed voor de taalontwikkeling, het stimuleert de fantasie, brengt rust en regelmaat en is vooral heel erg leuk. In de bibliotheek hebben we daarom iedere week een gratis voorleesfeestje voor peuters van 2 - 4 jaar met hun (groot)ouders en/of verzorgers.

Voor wie?
De gratis voorleesochtenden zijn voor alle peuters van 2 t/m 4 jaar, met (groot)ouders en/of verzorgers. Peuterspeelzalen en kinderdagverblijven zijn ook van harte welkom.

Waar en wanneer?
In de even weken lezen we op vrijdag voor in de bibliotheek in Rijswijk. In de oneven weken lezen we op woensdag voor in de bibliotheek in Voorburg. Vanaf augustus lezen we ook in de oneven weken voor op vrijdag in de bibliotheek in Leidschendam.

Spaarkaart
Komt u met uw kind vaker naar het peutervoorlezen? Dan kunt u bij de voorlezer een spaarkaart vragen. Elke keer dat u aanwezig bent, krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart kunt u inleveren bij de informatiebalie. Uw peuter ontvangt dan een (lees)plezierig kleinigheidje!

Meer informatie bij 'Voor de allerkleinsten'

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.