Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Nieuwjaarsretraitedag met paarden

26 januari 2019
10:00 - 16:00

Heb jij behoefte aan een dag voor jezelf? Wil jij de helende kracht van paarden ervaren? En in contact komen met je ware zelf?

Meld je nu aan voor onze helende nieuwjaarsretraite met paarden! Deze retraite staat geheel in het teken van het nieuwe jaar 2019. We stemmen ons samen met de paarden af op de krachtige energie van een nieuw jaar, en wat dit nieuwe jaar jou brengt? Kom nog dichter bij jezelf, jouw hart en jouw unieke pad.

Samen met de paarden nemen we je mee op een inspirerende reis naar binnen, om in contact te komen met datgene dat in jou leeft. Ervaar tijdens deze dag een gevoel van tijdloosheidontspanning en samenzijn met elkaar en de kudde.

De nieuwjaarsretraite brengt helderheid, rust en vertrouwen waarbij je met een zachte open blik richting het nieuwe jaar kijkt.

Wij bieden jou tijdens deze dag:

  • luxe, gezonde lunch/koffie/thee/versnaperingen
  • ontspanningsoefeningen (mindfulness, meditatie/healing)
  • coaching met de paarden
  • intimiteit van een kleine groep personen (+/- 8 personen)
  • begeleiding door 2 professionele en ervaren (paarden)coaches, yogadocente en trainster
  • privé-locatie in de natuur met uitzicht op de polders

Gedurende de dag ontstaat er een prachtig, ongedwongen en vertrouwd samenzijn en -spel met de paarden. Je gaat in balans, ontspannen en met nieuwe inzichten weer naar huis.

Programma
We starten de dag met een meditatie/mindfulness oefening, en maken dan gezamenlijk kennis met de paarden. We volgen de kudde en haar bewegingen. Iedere deelnemer ontvangt een één-op-één coaching met de paarden. Deze sessies zijn ervaringsgericht en brengen in combinatie met de meditatie/ontspanning en het samenzijn met elkaar en de paarden, heling op een dieper niveau.

(Systemische) paardencoaching
Paarden zijn eerlijk, oprecht en authentiek. Zij helpen je om de weg terug te vinden naar je ware zelf. Ze brengen je naar je gevoelslaag, uit je hoofd en in je lichaam. Zodat datgene dat gevoeld, gezien of gehoord wil worden, de aandacht krijgt die het nodig heeft. Dit geeft ontlading, ontspanning en een diepe verbondenheid met jezelf en alles om je heen. De tijd valt even weg en je komt tot rust en in balans. Dit proces werkt diep door in je persoonlijke leven.

Horse Medicine – Een krachtig medicijn om tot jezelf en in balans te komen.

Kosten
De kosten voor deze exclusieve eendaagse retraitedag bedragen 135 euro, inclusief BTW, gezonde lunch, koffie/thee en versnaperingen.

Noot
Wij behouden ons het recht voor de retraitedag te cancelen/te verzetten ingeval van slechte weersomstandigheden en/of vanwege onvoorziene omstandigheden.

Meer informatie en aanmelden »

Adres: Doctor van Noortstraat 189
Plaats: Stompwijk
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.