Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

INzicht avonden: Ode aan de Vrouw, Ode aan Jou

14 januari 2019
19:30 - 21:30

Onze eigen Kern, dat is waar het om gaat tijdens de INzicht avonden. Onze Kern is die plek in onszelf waar we stilte kunnen ervaren. Die plek waar we geraakt worden en waar e bezield zijn. Waar ons licht straalt.

De INzicht avonden nodigen je uit te ont-dekken van wie jij bent, in de setting van een kring vrouwen. Als 'gereedschap' gebruiken we de talkingstick, het prachtige boek Ode aan de Aarde, Ode aan Jou: boodschappen van de Aarde over thuiskomen in je eigen natuur èn stemexpressie in de vorm van een meditatieve klankcirkel.

Voel jij je aangetrokken tot de kwaliteiten van het vrouw-zijn in jezelf? Wees welkom op deze INzicht avonden en meld je aan. Deelname aan INzichtavonden geeft je ... Luisteren met een open hart. Ontmoeting. Flow. (H)erkenning. Gehoord worden. Verdieping.
Verbondenheid. INzicht.

We ontmoeten elkaar, juist door de ontmoeting met onszelf aan te gaan. Heel eenvoudig door open te staan voor wat je voelt en ervaart in het moment. Wees bereid je daarmee te verbinden en dat te delen in de groep. We openen de avond met de talkingstick. Met de talkingstick in je hand heb je de mogelijkheid dàt te delen wat jou op dat moment bezighoudt. Bijvoorbeeld een gebeurtenis van die dag die jou heeft geraakt. Iets wat je belemmert of waar je mee worstelt. Of iets waar je hart op dat moment naar uit gaat. Alleen jij spreekt of je blijft in stilte, en wij luisteren zonder te reageren. De ervaring leert dat wat er gedeeld wordt samenvalt met wat de tekst van het boek op die avond ons aanreikt. Want dat is het tweede onderdeel van de avond, samen lezen uit het boek Ode aan de Aarde, Ode aan Jou. We sluiten de avond af met een eenvoudige meditatieve klankcirkel. Wat je deze avond heeft gebracht aan inzichten kun je bekrachtigen met je stem door het in klank te laten horen. In afstemming op jouw innerlijke wereld en op de klanken in de cirkel.

Data

  • Maandagavond 14 januari 2019, van 19:30 tot 21:30 uur (inloop 19:00 uur met thee)
  • Maandagavond 11 februari 2019, van 19:30 tot 21:30 uur (inloop 19:00 uur met thee)
  • Maandagavond 4 maart 2019, van 19:30 tot 21:30 uur (inloop 19:00 uur met thee)
  • Maandagavond 1 april 2019, van 19:30 tot 21:30 uur (inloop 19:00 uur met thee)
  • Maandagavond 29 april 2019, van 19:30 tot 21:30 uur (inloop 19:00 uur met thee)

Overige informatie

  • Locatie: bij mij thuis in Voorburg, meer informatie ontvang je bij aanmelding
  • Kosten: kleine symbolische bijdrage van € 5,- of dat wat je kunt/wilt besteden
  • Aanmelden: graag van te voren via info@zingenvanuitjehart.nl of 06 3169 7372

"... Dit is waar het pad van innerlijke groei toe leidt: een krachtig zelfbewustzijn, dat je in staat stelt je diep te verbinden met een ander en de wereld om je heen, terwijl je helemaal trouw blijft aan jezelf, aan je natuur en je grenzen. Zo kom je thuis bij wie je echt bent: een unieke ziel, een onlosmakelijk deel van het geheel. Jij bent deel van de schepping, één met alles wat leeft en tegelijk uniek, eigen en oorspronkelijk." (Pamela Kribbe) Lees meer over dit boek > 

PS: Als je in het bezit van het boek bent, neem dit dan mee. Het is prettig als je tijdens het voorlezen zelf met de tekst mee kunt lezen, maar het is niet noodzakelijk.

Locatie: Voorburg
Plaats: Voorburg
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.