Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Heel Huygens Hapt 2019

27 januari 2019
12:00 - 18:00

Zondag 27 januari 2019 vindt de derde editie van deze gastronomische wandeling plaatst in het Huygenskwartier in Voorburg.

Tussen 12.00 en 18.00 uur kunt u bij verschillende toprestaurants in en om de Herenstraat en Parkweg kennis maken met hun keuken.

Afhankelijk van de keuze van uw starttijd wordt u tussen 12 en 13 of tussen 13 en 14 uur ontvangen bij Only for Men met een glaasje bubbels. Ook krijgt u hier een wijnglas, strippenkaart en het eerste gerechtje. Vervolgens kunt u in eigen tempo de zeven deelnemende restaurants bezoeken in het historische centrum van Voorburg. Zij serveren een culinair gerechtje en laten u daar een passende wijn bij proeven. Na afloop krijgt u bij inlevering van uw wijnglas bij één van de deelnemende cafés in het Huygenskwartier Voorburg een leuke attentie.

Vragen? heelhuygenshapt@gmail.com

Entreekaarten à € 42,50 worden verkocht bij de deelnemende restaurants Restaurant Papermoon, Restaurant The River, Restaurant Donati, Restaurant Le Barquichon, Fruits de Mer, Brasserie De Koepel en Restaurant Eigenwijz

Binnenkort meer informatie: https://www.huygenskwartier.nl/evenement/heel-huygens-hapt-2/

Adres: herenstraat
Plaats: voorburg
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.