Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Fotoclub F70 exposeert in Bibliotheek Rijswijk

4 januari 2019 - 29 januari 2019

Van 4 tot en met 29 januari exposeren de leden van Fotoclub F70 in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk.

Er zijn foto’s met verschillende onderwerpen te zien, zoals natuur, landschap, architectuur, creatief en straatfotografie.

Opening

Op zaterdag 5 januari wordt om 14:00 uur de expositie officieel geopend door Harm Smit, directeur van de Bibliotheek aan de Vliet. Belangstellenden zijn van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn. 

De expositie is tijdens de openingstijden van de bibliotheek gratis te bezoeken. In verband met filmvoorstellingen en jeugdactiviteiten is de expositie niet toegankelijk op de volgende middagen 8, 15, 22, 23, 26 en 29 januari.

Fotograferen bij Fotoclub F70

Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn van harte welkom bij Fotoclub F70 en kunnen aan alle activiteiten deelnemen. De leden komen elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein bij elkaar om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Iedereen kan zich in een informele sfeer en in eigen tempo ontwikkelen. De leden helpen elkaar, geven tips en beoordelen elkaars fotowerk op een positieve wijze. Samen fotograferen is leerzaam en leuker!

Gevarieerd programma

Het jaarprogramma bestaat uit verdiepingsavonden, gastsprekers, workshops, bespreekavonden, competities en excursies. Alles is afgestemd op de wensen van de leden. 

Meer informatie

Bezoek de website van Fotoclub F70 voor meer informatie over de Rijswijkse fotoclub. U kunt u daar ook aanmelden voor een gratis kennismakingsavond.

Meer informatie  over de expositie »

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.