Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Lokale talkshow ‘RondomRijswijk’

6 januari 2019
14:00 - 15:15

Na de succesvolle eerste lokale talkshow 'RondomRijswijk' komt er een vervolg op zondagmiddag 6 januari bij Welzijn Rijswijk

Praatprogramma
Frans Limbertie zal lokale schrijvers, artiesten en politici interviewen. Cultuur, (lokale) politiek en debat staan centraal tijdens dit gezellige, interactieve praatprogramma.

Programma 6 januari
Voor zondagmiddag 6 januari is er weer een afwisselend en boeiend programma samengesteld.

  • Rijswijker Loek Bosman komt praten over zijn passie voor het theater en over zijn dit jaar verschenen boek 'Mees, heb u niks beters te doen!?, een verslag van zijn voettocht naar Rome.
  • Gemeenteraadslid Jeffrey Keus van Gemeentebelangen Rijswijk uitte onlangs kritiek op de milieuplannen van het college. Hij noemde 'Van Gas Los' een kansloze missie en komt dat toelichten.
  • Met het CDA-gemeenteraadslid Johanna Besteman praten we onder meer over het feit dat zij vindt dat de burger meer wordt betrokken bij het werk van het gemeentebestuur en over haar rol in de Rijswijkse politiek.
  • We richten de schijnwerper op iemand uit het publiek...
  • Het Rijswijks Jeugdtheater zorgt voor de muzikale omlijsting. De groep zingt een aantal liedjes uit de musical 'Footloose', die zij binnenkort opvoeren.
  • En de dichter van Rijswijk, Henk Weidema, is er natuurlijk ook weer. Hij laat zijn laatste gedicht horen.

Na afloop is er nog gelegenheid om met een kop koffie of thee met elkaar, de gasten en Frans Limbertie na te praten.

Frans Limbertie
De veelzijdige presentator van 'RondomRijswijk', Frans Limbertie, groeide op in Rijswijk. Hij werkte bij het ministerie van Defensie in verschillende communicatiefuncties.
Hij speelde toneel en produceerde toneelstukken.
In Den Haag, Noordorp en Rijswijk werkte hij voor lokale omroepen. Tegenwoordig is Frans onder andere verbonden aan Groot Rijswijk en presenteert hij debatten, talentenjachten en quizzen.

De Kracht van Rijswijk
'RondomRijswijk' is een initiatief van de Rijswijkse verslaggever Frans Limbertie dat ondersteund wordt door 'De Kracht van Rijswijk'. 'De Kracht van Rijswijk' is een samenwerking van Museum Rijswijk, Welzijn Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet, Trias en de Rijswijkse Schouwburg.

Gratis toegang!

 
Adres: Dr. H.J. van Mooklaan 1
Plaats: Rijswijk