Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'I'll push you' in het Filmhuis (Rwk)

15 januari 2019
14:00 - 16:00

‘I'll push you’ is een indrukwekkend waargebeurd verhaal over vriendschap, geloof en vertrouwen. “I’ll push you”. Patrick sprak deze woorden spontaan uit. Hij had toen nog geen besef van de zware weg die voor hem lag.

Voor sommige mensen is de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella vooral een sportieve uitdaging. Maar voor de meeste pelgrims is het bovenal een geestelijke reis. Voor Justin Skeesuck en Patrick Gray was de uitdaging extra groot.

Justin lijdt aan een spierziekte, waardoor hij zijn armen en benen niet meer kan bewegen. Naast de lichamelijke belasting die zo’n tocht met zich meebrengt, moest Patrick ook zijn vriend in een aangepaste rolstoel voortduwen, hem wassen, in en uit bed tillen, hem voeden en aan- en uitkleden.

De twee vrienden genieten van alle belevenissen, beschikken over een gezond relativeringsvermogen en over gevoel voor humor!

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.