Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

'The Florida project' in het Filmhuis (Rwk)

29 januari 2019
14:00 - 16:15

Sociaal drama van Sean Baker met als bekendste acteur Willem Dafoe.

De 6-jarige Moonee woont met haar 22-jarige, alleenstaande moeder Halley in een budgetmotel vlakbij Disney World, Florida. Halley is ontslagen als stripper en probeert met de verkoop van nepparfum en als prostituee wat geld te verdienen.

De vroegwijze, energieke Moonee zwerft samen met haar vriendjes rond in de omgeving. De enige volwassene die naar haar omkijkt, is de opvliegende, maar ook vaderlijke moteleigenaar Bobby (Dafoe) die zelf moeite heeft het motel draaiend te houden.

De gekozen locatie met Disney World op de achtergrond geeft een briljante lading aan de film. Juist het feit dat verderop kinderen met hun rijke ouders de tijd van hun leven hebben, maakt de situatie van Moonee nog schrijnender.

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.