Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

De Nationale Voorleesdagen 2019

23 januari 2019 - 2 februari 2019

Van 23 januari tot en met 2 februari 2019 worden weer De Nationale Voorleesdagen gehouden. Dit keer staat het prentenboek van het jaar Een huis voor Harry van Leo Timmers centraal.

Wij hebben theatervoorstellingen in het programma opgenomen, waar u samen met uw peuter of kleuter van kunt genieten. Ook is er dit jaar weer een voorleesontbijt, voorafgaand aan het Peutervoorlezen, in Voorburg, Leidschendam en Rijswijk.

Theatervoorstellingen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen hebben we twee verschillende voorstellingen geboekt, beiden gebaseerd op het prentenboek van het jaar Een huis voor Harry.

In Leidschendam en Voorburg komt een muzikale voorstelling met eigengemaakte poppen. In Rijswijk komt snel en inventief theater. Hierbij zie je ook de techniek achter het spel, wat veel kinderen aanspreekt.

Harry, de huispoes gaat op stap en raakt de weg kwijt in de stad. Aan het einde van het verhaal is hij veel vriendjes rijker en zijn huis vindt hij gelukkig weer terug.

Bekijk hier de data en locaties en koop een kaartje! »

Peutervoorlezen: Voorleesontbijt (2+)

Tijdens De Nationale Voorleesdagen staat ook het Peutervoorlezen in het teken van het prentenboek Een huis voor Harry. Er wordt een interactieve vertelvoorstelling gehouden. Tijdens het voorlezen kunt u samen met uw peuter genieten van een heerlijk ontbijt.

Het ontbijt met voorlezen begint om 08:45 uur en is om 09:45 uur afgelopen.
Het is voorleesontbijt is gratis, maar we vragen je wel vooraf aan te melden.

Om 10:00 uur lezen we Een huis voor Harry ook tijdens het peutervoorlezen (zonder ontbijt).

Bekijk hier de data en locaties en meld je aan! »

Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.