Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Het eren van onze overleden moeder - Marion Kuipéri

2 april 2019
13:30 - 16:30

In deze ritutele workshop zullen we overleden moeders gedenken en eren. Op een laagdrempelige manier staat u stil bij wie ze was en wat u van haar in u meedraagt.

Op alle mogelijke manieren kunt u uw moeder eren, door over haar te delen, voor haar te zingen, over haar te schrijven en door loopmeditatie in een labyrint.

Een labyrint is een eeuwenoud symbool dat, in tegenstelling tot een doolhof, bestaat uit een doorlopend pad naar het centrum. Uw centrum. Het labyrint is op een doek geschilderd en ligt klaar in de ruimte. Het ritueel wordt buiten afgerond rond een vuur. Hier schenken we iets wat door het vuur kan transformeren en als rook kan opstijgen in het ongeziene.

Marion Kuipéri is ritueelbegeleider en stembevrijder. Ze begeleidt vanuit haar bedrijf 'Ruimte voor rituelen' ceremonies en rituelen bij belangrijke overgangsmomenten in het leven.

Prijs per kaartje: Leden van de bibliotheek € 10,00 | niet-leden € 12,50

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in alle locaties van de Bibliotheek aan de Vliet. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.

LET OP: U kunt in de bibliotheek alleen betalen met uw pinpas of met het tegoed op uw bibliotheekpas.

Adres: Koningin Julianalaan 257
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.