Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Vliet Petit: Het kleurfeest (aanvang 10:00 uur en 11:15 uur)

1 Mei 2019
10:00

Dans aan de Vliet is jarig en organiseert daarom deze activiteit: Kleurcollectief speelt Het Kleurfeest 2+ (aanvang 10.00 én 11:15 uur)

‘Een kunstwerk bestaande uit lijnen, kleuren en kinderen in een muzikale lijst

Het Kleurfeest

Een muzikaal tekenavontuur! Kinderen ontmoeten en inspireren elkaar al tekenend op het grote speelvlak en werken zo samen met twee tekenaars aan een groot kunstwerk. De muzikale omlijsting werkt betoverend; de zanger/gitarist brengt live liedjes uit de hele popgeschiedenis. Het Kleurfeest heeft inmiddels voor mooie momenten gezorgd tijdens theaterfestivals, pleinfeesten, voorleesdagen in bibliotheken, vieringen in zorginstellingen en als activiteit in musea.

Recensies

Op de vloer van de hal in het theater waar ik kom spelen, liggen tientallen kinderen op een groot vel papier te tekenen en te kleuren. Een gitarist zingt zacht een Beatle-liedje en ouders zitten er stilletjes omheen en genieten. Een magisch tafereel, een eiland waar ik ook wel even aan zou willen meren.’ Frank Groothof - Theatermaker

Het Kleurfeest is een verrijking van je programma.’ Vondelpark Openluchttheater - Ellis van de Giessen - Hoofd programmering

Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die niet heeft genoten van Het Kleurfeest.’ De Doelen - Miriam Duiker - Programmeur kinderconcerten

José Vingerling

Tekenaar met fascinatie voor kleur. Geeft kinderen graag de ruimte om achter hun krijtje aan te gaan, te ontdekken en te leren van elkaar.

Maarten Teekens

Zanger/gitarist met een voorliefde voor ouderwets mooie liedjes. The Beatles vormen de rode draad. Met zijn fijne stem zorgt Maarten altijd voor een vrolijke, ontspannen sfeer.

Gerard de Bruyne

Een tekenaar met veel ervaring, opgedaan in het theater. Altijd op zoek naar mogelijkheden om het tekenen heel dicht bij het publiek te brengen. En… hij kan ondersteboven tekenen!

Let op: de kinderen mogen 's middags gratis meedoen aan de dansworskhop tussen 12:30 en 13:15 uur. Wel zelf je boterhammetjes meenemen!

Prijzen
Eenheidsprijs: € 7,50

Klik hier voor meer informatie over alle activiteiten van Dans aan de Vliet! »

 

Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 3871168 (kassa)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.