Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Mrs. Einstein: WANTED (try-out, UITVERKOCHT)

9 Mei 2019
20:30

Het gaat goed met de Nederlandse koe. Het platteland is ongekend populair. Daarom komen voor het eerst sinds 1952 de wereld cowboydagen naar Nederland. En Mrs. Einstein maakt daar deel van uit.

In een land vol cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers, schurken en ontdekkingsreizigers is er geen plaats voor vier (niet geheel onappetijtelijke doch middelbare) zangeressen. Hun schitterende meerstemmigheid en bijzondere arrangementen helpen niet als je oog in oog staat met een kudde koeien. Maar gewapend met hun voorliefde voor countrymuziek en talent voor krankzinnige situaties weten ze dwars door dit onontgonnen gebied tóch een spoorlijn aan te leggen. 

Ze trekken met een gezongen spaghettiwestern langs de Nederlandse theaters. En overal waar ze komen, geven ze een politiek incorrecte cursus tot cowboy. Lassowerpen, line-dansen en rodeo-stier berijden; het zit allemaal in het pakket. De vier stadse cowboys zullen moeten leren leven zonder kookeiland en afzuigkap, zonder natuurwinkel en mét hun gluten- en koemelkallergie. Of dat goed afloopt?

Mrs Einstein wordt gezocht. Overal.

Cast Linda Caminita | Marjolein Spijkers |Paulette Willemse |Saskia van Zutphen

KAARTJES (inclusief pauzedrankje)

  • Normaal+ € 12,00
  • Kortingpas+ € 18,50

Meer informatie en kaartverkoop »

Foto: © Linda Caminita
Adres: Burg. Feithplein 95
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070 3871168 (kassa)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.