Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

* Toneelgroep de Gezellen speelt “Een verhuizing en andere ongemakken”

11 Mei 2019
20:15

In mei brengt Toneelgroep “De Gezellen” in Het Veur Theater de komedie “Een verhuizing en andere ongemakken” van de auteur Carl Slotboom, onder regie van Peter Zwaard. 

In deze komedie ontmoeten we een tiental personages, die elk hun aandeel hebben in wat een simpele verhuizing moest worden… 

“Richard en Simone betrekken hun nieuwe statige woning, maar voordat ze hiervan kunnen genieten zal eerst de verhuizing afgerond moeten worden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Verhuizers die het werk bepaald niet uitgevonden hebben, een telefoonmonteur die langskomt, een spraakwaterval van een buurvrouw en de bezoekende schoonfamilie zorgen voor de nodige ongemakken. Ook de secretaresse van Richard eist meer aandacht op dan hem lief is. Als schoonzus Bets in hogere sferen raakt, is het hek van de dam en de chaos compleet. Er is dan nog maar één iemand die de rust kan komen herstellen…” 

De cast: Carla Hoenselaar, Lowie Bolleboom, Monique Rapati, Guus van Wijk, Liesbeth Lemmens, Wim Groeneweg, Maarten van Dinther, Anja van Dulkenraad, Nicole van den Bergen en Mandy de Bruijn. 

Speeldata:

  • 3-9-10-11-16-17-18 mei om 20:15 uur (kassa geopend vanaf 19:30 uur, theaterzaal open om 20:00 uur)
  • 5 en 19 mei om 14:15 uur (kassa geopend vanaf 13:30 uur, theaterzaal open om 14:00 uur)

Kaartverkoop
Kaarten ad. € 13,= (inclusief pauzedrankje) kunnen via internet worden besteld op www.degezellen.nl of (alleen bij geen internet) via telnr. 06-26999649.

N.B. De kaarten kunnen NIET vooraf worden opgehaald; op de voorstellingsdag zijn deze (vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling) af te halen bij de kassa.

De theatergroep De Gezellen bestaat sinds 1945 en behoort tot één van de bekendste (amateur) toneelgezelschappen in de Haagse regio. De groep bestaat uit een groot aantal enthousiaste mensen (acteurs, technici, grimeurs en decorbouwers) en het gezamenlijke doel is: met veel plezier een mooi "eindproduct" op de planken zetten.

(foto: Bright Fotografie)

Adres: Damlaan 44
Plaats: Leidschendam
Telefoon: 070-3279029
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.