Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Peutervoorlezen op woensdagochtend in de even weken in Voorburg

4 september 2019 - 11 december 2019
10:00 - 10:30

Op woensdag lezen we om de week voor in de bibliotheek in Voorburg. In de bibliotheek in Leidschendam en Rijswijk lezen we om de week voor op vrijdag.

Het voorlezen begint om 10:00 en is rond 10:30 uur afgelopen.

Waarom?
Voorlezen aan jonge kinderen is heel belangrijk. Het is goed voor de taalontwikkeling, het stimuleert de fantasie, brengt rust en regelmaat en is vooral heel erg leuk. In de bibliotheek hebben we daarom iedere week een gratis voorleesfeestje voor peuters van 2 - 4 jaar met hun (groot)ouders en/of verzorgers.

Voor wie?
De gratis voorleesochtenden zijn voor alle peuters van 2 t/m 4 jaar, met (groot)ouders en/of verzorgers. Peuterspeelzalen en kinderdagverblijven zijn ook van harte welkom.

Waar en wanneer?
In de even weken lezen we op vrijdag voor in Leidschendam en de oneven weken lezen we voor op vrijdag voor in Rijswijk. In de even weken lezen we op woensdag voor in de bibliotheek in Voorburg.

Spaarkaart
Komt u met uw kind vaker naar het peutervoorlezen? Dan kunt u bij de voorlezer een spaarkaart vragen. Elke keer dat u aanwezig bent, krijgt u een stempel. Een volle spaarkaart kunt u inleveren bij de informatiebalie. Uw peuter ontvangt dan een (lees)plezierig kleinigheidje!

Meer informatie bij 'Voor de allerkleinsten'

Adres: Koningin Julianalaan 257
Plaats: Voorburg
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.