Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Can you ever forgive me? in het Filmhuis (Rwk)

3 september 2019
14:00 - 16:15

Een waargebeurd verhaal met een fantastische Melissa McCarthy als Lee Israel, die in New York biografieën schrijft van prominente figuren als Katherine Hepburn en Estée Lauder.

Als het succes haar in de steek laat, grijpt ze met hulp van haar vriend Jack (Richard E. Grant) terug op leugen en bedrog om weer op eigen benen te kunnen staan.

Maar als haar carrière in het slop raakt en ze haar boeken niet langer kan uitgeven, gebruikt ze haar schrijftalent om anderen te misleiden, opgehitst door haar loyale vriend Jack.

De film is een bewerking van de memoires Can You Ever Forgive Me? van Lee Israel. Met onder anderen: Melissa McCarthy (Lee Israel) en Richard E. Grant (Jack Hock).
Regie: Marielle Heller

Prijs per kaartje: € 6,00 (leden) / € 7,50 (niet-leden)

Meer informatie en kaartverkoop »

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u vooraf een kaartje kopen in de bibliotheek. Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt. Dit kan niet met contant geld, alleen met pin of een tegoed op uw bibliotheekpas.

Extra voordeel: Koop in één keer drie kaarten voor verschillende films in het Filmhuis voor € 15,00. Dit aanbod geldt alleen bij de kaartverkoop aan de balies in de bibliotheek.

Adres: Generaal Eisenhowerplein 101
Plaats: Rijswijk
Telefoon: 070-2400250
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.