Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Inloopmiddag nabestaandencafé Jij Ontbreekt

22 september 2019
15:00 - 17:00

Op zondag 22 september zijn alle mensen in Leidschendam-Voorburg die een naaste hebben verloren van harte welkom bij de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg voor een inloopmiddag van 'Jij Ontbreekt'.

Nabestaandencafé

Het nabestaandencafé van 'Jij Ontbreekt' is sinds het najaar van 2018 actief. Zij organiseren bijeenkomsten, inloopmiddagen en wandelingen voor iedereen die iemand verloren heeft. Of dit een partner, (groot)ouder, (klein)kind, broer/zus of beste vriend(in) is maakt niet uit.

Leeftijd is ook niet van belang. De dood discrimineert niet en mensen van zeer wisselende leeftijd worden dan ook door verlies geraakt. Warmte, steun en (h)erkenning bij elkaar ervaren na dat verlies is zó ongelofelijk belangrijk. Hoe fijn is het als iemand je begrijpt, weet wat je ervaart en meemaakt. En die aan een half woord of een blik al genoeg heeft.

Wees welkom!

Jij Ontbreekt zorgt voor een warme ontvangst met een hapje en drankje.

Deze middag gaat vooraf aan de eerste Vergankelijkheidsdag op 23 september, een initiatief van Bureau Morbidee. Zij bestaan sinds 2015 en zetten zich in om de dood, verlies en gemis beter bespreekbaar te maken. Iets waar Jij Ontbreekt zich uiteraard helemaal in kan vinden.

Meer informatie: www.jijontbreekt.nl.

Adres: Koningin Julianalaan 257
Plaats: Voorburg
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.