Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Gratis Informatiemiddag Pony Power voor Kids

11 september 2019
14:15 - 16:15

Dit najaar starten we met nog twee groepen de Pony Power voor Kids training.

We nodigen iedereen die geïnteresseerd is van harte uit om op woensdagmiddag 11 september naar de (gratis) informatiemiddag te komen!

De eerste startmogelijkheid voor deze training is een week later, op 18 september en de tweede groep start waarschijnlijk na de herfstvakantie, de exacte data volgen spoedig.

Pony Power Voor kids
Pony Power voor Kids is een unieke sociaal-emotionele vaardigheidstraining mét paarden voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. Tijdens deze training werken we met thema’s als: grenzen aangeven, samenwerken en communicatie, zelfvertrouwen en faalangst, en omgaan met emoties.

De kinderen leren spelenderwijs en op natuurlijke wijze van elkaar en van de paarden. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en komen in hun kracht te staan. Hier hebben ze de rest van hun leven profijt van: jong geleerd is oud gedaan!

De training bestaat uit 5 lessen van 2 uur en een terugkommiddag. De training is ervarings- en praktijkgericht en vindt plaats in de buitenlucht onder deskundige begeleiding van gediplomeerde en ervaren coaches.

Informatiemiddag
Tijdens de informatiemiddag kun je direct ervaren wat coachen met behulp van paarden inhoud en kom je meer te weten over deze unieke training en het doel en de inhoud van de lessen. Je kind maakt kennis met ons, onze pony’s en paarden en gaat in een oefening zelf ervaren hoe het werkt.

Uiteraard nemen wij ook de tijd om je vragen en die van je kind te beantwoorden.

We hopen je te mogen ontmoeten op 11 september!

Tijden
De informatiemiddag is van 14.15 tot 16.15/16.30 uur

Aanmelden
Deze informatiemiddag is gratis, je kan je aanmelden door een plekje te reserveren onderaan deze pagina. Laat ons bij de opmerkingen weten met hoeveel personen je komt/welke leeftijden de kinderen hebben.

Voor vragen of meer informatie neem contact op met Janna de Vries: janna@horsemedicine.nl of 06 – 16 34 84 55

 
Adres: Doctor van Noortstraat 189
Plaats: Stompwijk
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.