Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Jolanda van der Elst (vernieuwd)

Tekenen en schilderen doe ik al vanaf het moment dat ik een potlood kon vasthouden. Gedurende een aantal jaren heb ik teken- en schilderlessen en -cursussen gevolgd, evenals een illustratieopleiding bij het LOI. Maar voor het overgrote deel ben ik autodidact.

In 2002 besloot ik van mijn passie mijn werk te maken. Momenteel schilder ik niet alleen voor mezelf, maar geef ik op twee dagen in de week teken- en schilderlessen aan volwassenen en kinderen en werk ik in opdracht (zowel illustraties als schilderijen). Schrijven, wat ik ook graag doe (ik heb twee kinderboeken geschreven) schiet er de laatste tijd wat bij in, maar hoop ik op termijn ook weer op te pakken. De rest van de tijd (een groot deel) wijdt ik graag aan mijn gezin en verder ben ik werkzaam als trouwambtenaar in Leidschendam-Voorburg.

Ik heb een brede interesse wat onderwerpen betreft, waarbij natuur, de mens (ook portretten), kinderen en (historische) kostuums wel een hoofdrol spelen. Ik werk graag met olieverf en aquarel, maar ook met pastel, potlood en acryl.

Een uitgebreid overzicht van mijn werk vindt u via:

http://nl.linkedin.com/in/vanderelst

http://www.facebook.com/jolandavanderelst

www.box.net/vanderelst

www.slideshare.net/jolandavanderelst

 

Contact

Email: jc.vd.elst@planet.nl

Internet: www.box.net/vanderelst

« terug naar de albums