Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Idsard Bosman - foto's

Enigszins bij toeval ben ik begin jaren 80 begonnen met fotografie.
Ik fotografeerde toen bijna alles wat los en vast zat, heb geboeid gekeken naar dat “gewone” stukje papier dat in een donkere kamer vanuit het niets tot een tastbare foto met een mooie herinnering kwam.

Begin jaren 90 heb ik een beroepsopleiding gevolgd bij de Stichting Nederlandse Fotovakschool te Apeldoorn. Ik hou mij heden ten dage bezig met fotografie in de breedste zin van het woord.  Van het digitaal retoucheren van oud fotomateriaal van particulieren, denk hierbij aan oude familie foto’s uit het begin 20 eeuw, tot aan het fotograferen van bijzondere interieurs, historische erfgoed,popfestivals, sportfotografie en kunstvoorwerpen.

Fotografie betekend letterlijk “ schilderen met licht”, maar is vooral kijken naar dat ene moment van emotie,blijdschap, teleurstelling, of die veel zeggende glimlacht die juist -dat- moment zo bijzonder maakt.

De camera blijft voor mij een stuk creatief gereedschap, de ontmoeting tussen techniek en creativiteit.
De passie voor dit vak is na een kleine 30 jaar niet minder geworden. De techniek is aan verandering onderhevig, maar de mens als onderwerp blijft elk dag weer even boeiend en fascinerend om naar te kijken!

Contact

Telefoon: +31 (0)70 - 3201563
Meer foto's en informatie: www.idsard.nl

« terug naar de albums