Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

WOeJ fotowedstrijd 2012

De uitslag van de "Geef Bovenveen kleur" fotowedstrijd van stichting WOeJ is bekend. Opbouwwerkster Babs van Buuren en Beroepsfotograaf Eveline van de Putte hebben zich over de inzendingen gebogen. Gekeken werd naar compositie, kleur en originaliteit.

De winnende foto is gekozen vanwege kleur en herkenbaarheid. Dit is duidelijk een stukje kleurrijk Bovenveen. Robin Meekel is de winnaar van een mooie uitvergroting op aluminium.

De tweede prijs is gekozen vanwege de compositie die erg mooi uitkomt doordat de foto vanaf boven genomen is. De kleurrijke vogels in combinatie met de takken van de boom geven een speels geheel dat iets weg heeft van een abstract kunstwerk. Corné Kempen is de winnaar van een afdruk van deze foto op een muismat voor de computer

Aan de scherpte van de foto’s valt soms nog wat te doen. Sommige foto’s waren heel leuk maar of te donker of niet scherp genoeg om er een mooie uitvergroting van te maken. Daarom hopen wij dat de deelnemers en andere geïnteresseerden binnenkort eens een camera komen lenen op de Media Studio in WDC De Groene Loper en nog eens de wijk ingaan vanuit ons nieuwe Media Studio.
Voor meer informatie bel 0703004747 of check onze facebook https://www.facebook.com/pages/WOeJ-Media-Studio-Leidschendam-Voorburg.

De 7 mooiste foto’s zijn vanaf juni in WDC De Groene Loper te bekijken, maar bekijk hieronder alle inzendingen:


« terug naar de albums