Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Chemonoloog in Antoniushove

Theatermaker Kitty van Mil is kankerpatiënt, en heeft hier een prachtige cabaretvoorstelling van gemaakt, oftewel: een chemonoloog.

Patiënten van HMC én hun familie mogen deze gratis bewonderen op donderdag 6 september in HMC Antoniushove.
Inloop is om 18.30 en de voorstelling start om 19.00 uur. De voorstelling duurt 70 minuten.

Lees meer...

Exposeren in Dienstencentrum Duivenvoorde

Stichting Duivenvoorde nodigt kunstenaars, professioneel of amateur, uit om tweedimensionaal werk te exposeren in het Dienstencentrum Duivenvoorde. 

In het Dienstencentrum Duivenvoorde hangen wisselende exposities van beeldend kunstenaars. Elk kwartaal is er wat anders te bewonderen.

Lees meer...

Achtste Stompwijkse oldtimerrit

De organisatie van de Stompwijkse Oldtimerrit heeft kaarten en kompas weer uit de kast gehaald om een nieuwe route te maken door het Groene Hart. En na een paar avonden zwoegen is dat helemaal gelukt. De 8e Stompwijkse Oldtimerrit vindt plaats op zondag 2 september 2018.

Lees meer...

Fletcher Hotel wordt feestlocatie

Leidschendam-Voorburg krijgt er een hotspot bij. Het Fletcher hotel in Leidschendam (naast Leidsenhage) gaat ruimte bieden aan bijzondere feestavonden.

Lees meer...

Angelique Schipper brengt Hollands Historisch Festijn

Angelique Schipper woont in Leidschendam-Voorburg en is vooral bekend als coördinator van de Talentenloods, de Schrijfwedstrijd en Open Podium Jeugd. Wat minder mensen weten is dat zij ook de drijvende kracht is achter het Hollands Historisch Festijn.

Een groot feest dat begin augustus in Den Haag wordt gehouden. Dit jaar doet ook  museum Huygens’ Hofwijck mee en zal Christiaan Huygens als historisch personage aanwezig zijn. De vormgeving rond het evenement is ook dit jaar gedaan door de zoon van Angelique, Arjo Nagelhout van 17 jaar. Hij is geslaagd voor zijn atheneum en gaat na de zomervakantie naar de Kunstacademie Utrecht.

Lees meer...

“Teken of schilder de Voorburgse Vogel”

Ook dit jaar vindt in de Herenstraat het kleinschalige kunstfestival “De Voorburgse Rondgang” plaats. Dit jaar staat het kunstenfestival in het teken van dieren!

Voorafgaand aan het festival wordt de wedstrijd uitgeschreven voor kunstenaars: “teken of schilder de Voorburgse Vogel”.
Hiermee kan je een echte ezel winnen, een schildersezel natuurlijk.
Een professionele jury zal op 6 oktober de winnaars bekend maken in museum Swaensteyn. Alle Voorburgse Vogels worden op 6 oktober geëxposeerd in de straat.

Lees meer...