Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Tiny Forest Voorburg krijgt vorm

Op 12 december zullen schoolkinderen starten met de aanplant voor een zogenoemd Tiny Forest aan de Hendrik van Boeijenlaan in Voorburg. Om 11.00 uur zal wethouder Nadine Stemerdink door de onthulling van een bord het project formeel starten.

Lees meer...

Geldinzamelingsactie voor behoud Veur Theater

Op Facebook is Tessa Hoenselaar een geldinzamelingsactie begonnen voor het Veur Theater.

Dit theater zet, zoals bekend, volgend seizoen de programmering stop in verband met het uitblijven van subsidie en onduidelijkheid over de huur van het theater vanaf 1 juli 2020. Mensen wordt gevraagd een éénmalige donatie te doen om zo het Veur Theater te behouden.

Lees meer...

Het Veur Theater schort activiteiten op per juli 2020

 

Wethouder van Eekelen heeft eind oktober geen duidelijkheid willen verschaffen aan het theaterbestuur over het huurcontract en de subsidie voor de tweede helft van 2020 en laat dit over aan de kwartiermaker.

Lees meer...

Kerstborrel Lichtjesavond bij The Fox

Op 24 december is het lichtjesavond in Voorburg.

We luiden bij The Fox de feestdagen in tijdens een gezellige kerstborrel. Iedereen is vanaf 20.00u welkom voor onze feestavond om het glas te heffen op een paar mooie en gezellige dagen. Uiteraard kun je deze avond ook gewoon terecht voor een diner. 

Commissaris van de Koning, Jaap Smit, geeft startsein voor zoektocht foto's WOII

De zoektocht naar de meest aansprekende foto’s uit de Tweede Wereldoorlog is begonnen. Commissaris van de Koning, Jaap Smit, heeft de aftrap in Zuid-Holland voor de campagne ‘WO2 in 100 foto’s’ gegeven. ,,Ik roep alle Zuid-Hollanders op de mooiste, beste, indrukwekkendste foto’s uit plakboeken, archieven en wie weet de vergeten dozen op zolder in te zenden, met het verhaal erbij”, aldus Smit.

Lees meer...

Sintcadeau van Theater Ludens voor Hospice

Hospice Het Vliethuys kan uw (financiële) steun goed gebruiken. Daarom helpt Sinterklaas, in de vorm van Theater Ludens, dit jaar een handje.

Van elke verkochte toegangskaart voor een voorstelling in Theater Ludens doneert Ludens €1,00 aan Hospice het Vliethuys. De directie van het theater hoopt zo een mooi bedrag voor het Hospice bijeen te kunnen brengen. Geld dat hard nodig is om daar de warme en liefdevolle zorg te kunnen blijven bieden aan mensen met een beperkte levensverwachting.

Lees meer...