Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Oproep: Voorburgse rondgang

Het Huygenskwartier zal 30 september gevuld zijn met kunst en kunstenaars. In de etalages en in de winkels zijn kunstwerken te zien. Op straat staan tientallen kunstenaars te tekenen en schilderen en verkopen ter plekke hun werk. De galeries en musea verzorgen gezamenlijk een programma met workshops, rondleidingen, muzikale optredens. 

Ook is er een sprookjesachtige lopende theatervoorstelling met in de hoofdrol Rembrandt en van Gogh, waar ook een promofilmpje van wordt gemaakt.

Op zaterdag 30 september tussen 11:00-16:00 uur klopt het artistieke hart van Voorburg als nooit tevoren, kan men zich onderdompelen in schoonheid en meedoen aan diverse kunstzinnige activiteiten.

DOE JE MEE?
Wil jij je als kunstenaar laten zien in het Voorburgse Huygenskwartier?
Heb je een mooi project, beeld, schilderij of ander kunstwerk dat je buiten wil laten zien? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en de beste inzendingen krijgen een passende plek toegewezen.

Of doe je mee met de tekenwedstrijd? Op diverse plekken in de Herenstraat zullen ezels staan waar je een van de aangewezen panden kunt tekenen.
Je tekening kun je aan het eind van de dag inleveren bij de Kunstuitleen. Een deskundige jury zal de winnaars kiezen.
Galerie Brugman stelt drie mooie prijzen beschikbaar, waaronder een echte schildersezel!

Maar je mag ook je eigen ezel meenemen en in de straat gaan tekenen of schilderen! Daarbij is het ook toegestaan om een aantal kunstwerken mee te nemen om te verkopen.

Kortom, de hele Herenstraat is op 30 september één grote kunstgalerie!