Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Ouderen kunnen nog twee weken wensen indienen

De Ouderenwens nog niet ingediend? Het kan nog even.

Op vrijdag 5 oktober geeft ook Leidschendam-Voorburg weer uitvoering aan de Nationale Ouderendag, georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds. Op deze dag vervullen vrijwilligers wensen van ouderen die eenzaam zijn, slecht ter been, of zich een uitje zelf moeilijk kunnen veroorloven. Inmiddels zijn er al tientallen wensen binnen, maar er is nog genoeg plaats voor meer.

Eerdere wensen zijn bij voorbeeld nog eens naar de dierentuin, het museum, wandelen op de boulevard of een boottochtje maken. Maar wat is uw eigen liefste wens? Laat het  weten.

Bent u circa 70 jaar of ouder en is het bovenstaande op u van toepassing, maak uw wens dan kenbaar op één van de volgende manieren:

  • Via de website van de Nationale Ouderendag: nationaleouderendag.nl

  • Of vul een wenskaart in en stuur deze op naar het lokaal comité. Wenskaarten zijn o.a. verkrijgbaar bij de verschillende woonzorgcentra en wijk- en dienstencentra in Leidschendam en Voorburg.

  • Of stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Of telefoneer met de voorzitter van het lokaal comité, Maria van den Akker, 0712-054000.

Wensen moeten uiterlijk 15 augustus binnen zijn. Hoe eerder ingestuurd, hoe groter de kans dat uw wens wordt gehonoreerd.  De organisatie ziet uw wens graag tegemoet.

,,Na de mooie ervaringen doen veel vrijwilligers van vorig jaar ook deze keer weer mee. Maar meer wensen betekent een grotere behoefte aan vrijwilligers. Doe je mee om onze ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen? Zet dan 5 oktober vast in je agenda en meld je aan als vrijwilliger voor deze dag.  Je zult begrijpen dat de voorbereidingen tijd kosten, dus geef je nu al op via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer. Onze wens-ouderen zullen je dankbaar zijn”, aldus de organisatie.

Bron: https://vlietnieuws.nl/