Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Crowdfundingsactie voor Mantelzorgdag

Het is op zaterdag 10 november weer de Dag van de Mantelzorg.

Het Netwerk Mantelzorg wil mantelzorgers van alle leeftijden en culturen binnen de gemeente tijdens deze dag uitnodigen voor een dag van ontspanning en verwennerij. Maar er is ook hulp nodig. Het lijkt nog ver weg maar de organisatie van de Dag van de Mantelzorg is in volle gang.

Dit jaar staat de dag van de mantelzorg in het teken van ontspannen en ontmoeten. Het is de bedoeling die dag zoveel mogelijk mantelzorgers uit de gemeente een mooie dag te bezorgen en met een glimlach naar huis te laten gaan. Van stand -up comedy, escaperooms, tot allerlei workshops en proeverijen die kosteloos worden aangeboden.

Crowdfunding
Alle beetjes helpen, daarom is er een crowdfundingsactie opgezet https://www.gofundme.com/steun-mantelzorg.

Kunt u geen financiƫle bijdrage leveren maar draagt u de dag wel een warm hart toe? Deel de pagina dan in uw netwerk via e-mail, Whatsapp, Facebook, Instagram enz.

Bedrijven en organisaties worden benaderd om mee te denken en mee te helpen, door bijvoorbeeld hun diensten aan te bieden, een aandeel te leveren in de programmering of een prijs te geven voor de loterij die gaat plaatsvinden.

Netwerk Mantelzorg
Het Netwerk Mantelzorg bestaat uit een aantal mantelzorgers en verschillende organisaties die mantelzorgondersteuning bieden en die de handen in een slaan o.a. om de mantelzorger beter te kunnen ondersteunen. De organisaties die deelnemen aan het netwerk zijn; WOeJ, MEE, WZH, Anton Constandse, Parnassia, Reakt, VTV, Lijn1Haaglanden, Kwadraad, Middin, Florence, Buddy Netwerk en Philadelphia.