Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Klassieke jeugdensembles welkom bij Talentenloods

De TalentenLoods gaat in samenwerking met het Huygens Festival en het Corbulo College, klassiek.

Op vrijdagavond 15 februari 2019 vindt er in het Corbulo College in Voorburg een speciale editie van het Talenten Loods’ Open Podium plaats voor klassieke jeugdensembles in de leeftijd van 14 tot en met 20 jaar.

Het Corbulo College zal die avond niet alleen als klassieke concertzaal fungeren, maar leerlingen van het Corbulo College zullen ook bij de te spelen muziekstukken een passend decor ontwerpen. Het HuygensFestival participeert in dit project om voor jongeren die klassieke muziek spelen een podium te bieden.

Zoals bij elk Open Podium zal er ook bij deze klassieke jeugdeditie een jury de optredens beoordelen. Het beste ensemble mag daarna optreden tijdens de Huygens Festival Amuse op 14  maart 2019 en bij het openingsconcert in de Oude Kerk op vrijdag 13 september in het kader van het internationale jeugdprogramma van het Huygens Festival 2019.

Speel je in een klassiek jeugdensemble (leeftijdscategorie 14 tot en met 20 jaar) en wil je meedoen aan de TalentenLoods Klassiek op 15 februari 2019 schrijf je dan nu in door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.