Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Doe mee met de Tuinmetamorfose-wedstrijd!

Ook dit jaar organiseert Groei & Bloei in samenwerking met de gemeente in het kader van Operatie Steenbreek een Tuinmetamorfosewedstrijd, waarmee u een passende 1e en 2e prijs kunt winnen.

Woont u in de gemeente en lijkt het u leuk om mee te doen? Breng dan een ware metamorfose in uw tuin of op uw balkon teweeg.

Door een dicht geplaveid deel tuin om te toveren tot een ware groene oase. U krijgt daarmee niet alleen een kleurrijker uitzicht, u werkt mee aan een beter leefklimaat voor uzelf maar ook voor de dieren in uw tuin en omgeving. Bovendien ontstaat er een betere afwatering van regenwater, waardoor het grondwater op peil blijft. Ten slotte zorgen de planten voor verkoeling bij heet weer. Kortom: een kleine ingreep kan al heel veel moois opleveren!

Hoe kunt u meedoen?

Maak een foto vóór en een foto ná de tuinmetamorfose.

Tip: Kies daarvoor de meest optimale groei- en bloeimomenten in uw tuin, liefst met licht bewolkt weer.

Stuur uw beide foto’s met uw gegevens en een beknopte omschrijving vóór 27 september via de mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een deskundige en onafhankelijke jury van Stichting Groei & Bloei zal de inzendingen beoordelen.

Op een feestelijke bijeenkomst op maandag 21 oktober in Leidschendam zal de uitslag bekend worden gemaakt waarvoor de deelnemers een uitnodiging ontvangen. Na de prijsuitreiking vertelt Joost Heuvelink van Stichting Mooi Voorburg over de historie van park Vreugd en Rust.

Meer informatie: www.leidschendam.groei.nl

Bron: Krantje Online