Navigatieweergave zoeken

Navigatie

Cultuurmenu Leidschendam-Voorburg
Cultuurpunt Leidschendam-Voorburg
Toen Leidschendam-Voorburg

Zoeken

Gratis Digicafé

Tijdens het gratis DigiCafé kunt u zonder afspraak binnenlopen met uw vragen over het gebruik of de aanschaf van een tablet, smartphone, e-reader, laptop of computer. Ook bieden wij u hulp bij de keuze van de juiste workshop of cursus. Hebt u extra hulp nodig bij uw e-reader? Maak dan een afspraak voor het E-book spreekuur.

Data DigiCafé in augustus
De eerste DigiCafés zijn al snel:
op 20 augustus in de bibliotheek in Voorburg,
op 21 augustus in de bibliotheek in Rijswijk en
op 22 augustus in de bibliotheek in Leidschendam.

Tussen 14.00 – 16.00 uur kunt u zo binnenlopen.

Doe mee met de Tuinmetamorfose-wedstrijd!

Ook dit jaar organiseert Groei & Bloei in samenwerking met de gemeente in het kader van Operatie Steenbreek een Tuinmetamorfosewedstrijd, waarmee u een passende 1e en 2e prijs kunt winnen.

Woont u in de gemeente en lijkt het u leuk om mee te doen? Breng dan een ware metamorfose in uw tuin of op uw balkon teweeg.

Door een dicht geplaveid deel tuin om te toveren tot een ware groene oase. U krijgt daarmee niet alleen een kleurrijker uitzicht, u werkt mee aan een beter leefklimaat voor uzelf maar ook voor de dieren in uw tuin en omgeving. Bovendien ontstaat er een betere afwatering van regenwater, waardoor het grondwater op peil blijft. Ten slotte zorgen de planten voor verkoeling bij heet weer. Kortom: een kleine ingreep kan al heel veel moois opleveren!

Lees meer...

Huygens Hofwijck zoekt vrijwilligers voor de kassa

Huygens’ Hofwijck is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de kassa. Als kassavrijwilliger is men het eerste én laatste aanspreekpunt van het museum.

Met een grote glimlach ontvangt u de gasten voor een bezoek aan de bijzondere buitenplaats. Er worden tickets verkocht, museumkaarten gescand, museumartikelen aangeprezen en audiotours meegegeven.

Lees meer...

Groei, bloei en verval centraal in Swaensteyn

In de sculpturen van Mary Geradts staan groei, bloei en verval centraal. Deze vergankelijkheid, het ontstaan en weer afbreken van het natuurlijke, vormt een belangrijk thema in de tentoonstelling die momenteel is te zien in Voorburgs Museum Swaensteyn.

Lees meer...

Ook dit najaar Jazz in Het Torentje

Paul Beijerling, de bekende Voorburgse jazz liefhebber, is blij dat er ook dit najaar weer live optredens op de zondagmiddag zijn in café het Torentje.

Op het programma staan Blues, Funk en Bop.

De concerten in het café aan de Voorburgse Franse Kerkstraat zijn op de zondagen 13 oktober, 10 november en 8 december.

Bron: Vlietnieuws

Theateruitjes met busvervoer: inschrijven vóór 4 september

Het Woej Cultuurmenu 55+ voor de maanden oktober en november ligt klaar. 

Vier maal per jaar organiseert Woej voor inwoners van Leidschendam-Voorburg een leuk en afwisselend cultureel programma met zes voorstellingen voor ouderen die graag naar het theater gaan. Ook voor oktober en november is er een aantrekkelijk programma: cabaret, toneel, musical, dans en muziek in verscheidene stijlen. 

Lees meer...